diumenge, 4 de juny del 2017

4T - KAYAK, VELA I CIUTADELLA DE ROSES!

L'alumnat de quart, divendres 2 de juny de 2017, va anar a Roses.

Durant el matí, vam estar a la part de la platja més propera al port de Roses per aprendre kayak i vela amb uns monitors que els van explicar com fer-ho. Es van dividir en dos grups. Durant la primera hora van realitzar una activitat i durant la segona hora van canviar d'activitat aquàtica.

 Rebuda i comiat de l'activitat



Practicant kayak
Practicant vela

Després de practicar dues activitats aquàtiques molt divertides ens vam poder banyar una estona, ens van canviar de roba i vam caminar fins la Ciutadella de Roses.




Quan vam arribar a la Ciutadella vam dinar i jugar una estona.

Tot seguit, vam començar l'activitat anomenada "Parlem de grecs, romans, monjos i soldats". Vam veure 4 espais diferents de tres etapes de la Història: Edat Antiga, Edat Mitjana o Medieval i Edat Moderna. Aprofitant que a les classes de medi social vam estudiar el tema de l'Edat Antiga ens va anar molt bé per repassar conceptes i vam aprendre continguts de l'Edat Mitjana i l'Edat Moderna que estudiarem el curs vinent a cinquè. Per fer aquesta activitat, també ens vam dividir en dos grups.


Va ser una sortida molt divertida pel que fa a la part lúdica del matí i interessant respecte a l'activitat cultural de la tarda!