dijous, 31 de maig del 2018

SORTIDA A LES RUÏNES D'EMPÚRIES!

El passat mes d'abril els alumnes de 4t vam anar d’excursió a ​Sant Martí d‛Empúries (l‛Escala) per fer una visita al jaciment arqueològic grecoromà i poder entendre millor com vivien aquestes dues civilitzacions a l‛edat antiga en el nostre territori.
Quan vam arribar, ens van  dividir en 3 grups i a cada grup se li va assignar un monitor. Per separat, cada grup va fer el seu itinerari.   Vam començar amb un vídeo 3D i a mesura que anàvem fent el nostre recorregut,  el monitor ens explicava mites relacionats i fèiem petites parades per omplir la nostra fitxa de treball.


 Vam tenir la sort de poder gaudir d'una exposició de Playmòbils preciosa!

A mig camí de l’itinerari vam poder visitar el Museu monogràfic de les excavacions d’Empúries en el qual es conserven alguns dels objectes descoberts durant les excavacions, així com la sala monogràfica de l’Esculapi d’Empúries.
Vam passar un dia genial i ens va encantar conèixer les ruïnes grecoromanes, que van ser la porta d’entrada d’aquestes civilitzacions a la Península Ibèrica.

Com que vam tenir sort i el temps ens va acompanyar, vam poder dinar a la vora de la platja amb unes vistes immillorables!



I quan vam acabar de dinar encara vam tenir temps de jugar i gaudir de la platja tots junts!



Vam passar un gran dia en companyia dels amics i amigues de l’escola, ple d’emocions, diversió i sobretot molta història que ens ha ajudat a entendre millor el nostre passat!