divendres, 4 de maig del 2018

FESTA DE L'ARBRE!

El passat divendres dia 27 d’abril es va fer la festa de l’arbre al parc Bosc de Figueres per celebrar el seu centenari on hi van participar diferents escoles de Figueres. De l'Escola Salvador Dalí hi vam anar els alumnes de 4t.


L’acte va ser presidit per l’alcadessa i regidors de l’ajuntament de Figueres. Quan vam arribar al parc vam plantar uns arbres, després ens van donar l’esmorzar i quan vam acabar d’esmorzar vam plantar cada alumne la llavor d’una alzina en un petit test i ens el vam endur com a regal.


Seguidament totes les escoles presents van llegir l’escrit que havien fet. El nostre escrit el vam fer entre tots els alumnes de 4t i  vam escriure idees i desitjos de com millorar el nostre món pel que fa a la sostenibilitat del medi ambient .

Després de llegir l’escrit junt amb les demés escoles al parc Bosc, vam enterrar la càpsula del temps al parc perquè dintre de 100 anys sigui desenterrada per altres alumnes i així ells puguin saber de primera mà els nostres desitjos pel nostre planeta. Seguidament un cop finalitzada la festa cada alumne es va endur l’arbre que havia plantat de record i vam tornar cap a l’escola.













Va ser un dia molt emotiu i alhora divertit, on els alumnes de 4t ens ho vam passar molt bé i que ens va ajudar a tots a prendre més consciència de la importància de fer bones accions per tal de contribuir a la millora i sostenibilitat ambiental del nostre planeta.